Wednesday, 1 February 2012

fryna,chira,farrah..thanks for everything.fryna aziz..
thank you!chira,farrah thank you!!

Thanks for everything..

aku doakan semoga persahabatan suci kita akan terus berkekalan,,..semoga korang berjaya dalam ape je yang korang laksanakan..amin.

semoga Allah sentiasa memberkati dan merahmati korang.
Sayang korang selalu!!

Jan 2009..
Kita mula bersahabat..Walaupun kengkadang gaduh2 manja tapi kita tetap bersahabat dan menerima kekurangan dan kelebihan diri masing2. =)

 2010
Kita tetap sahabat!


sampai bila2
Kita sahabat dunia akhirat!! Love korang.
*cerita yang diringkaskan. haha.
walau apa pun..kisah persahabatan kita tetap wujud dan tak kan pernah ditelan dek raksasa zaman. Walaupun kisah kita memang tak akan masuk dalam buku teks sejarah tingkatan 1 hingga 5 macam zaman Paleolitik,zaman Neolitik dan zaman logam tapi ianya tetap wujud dalam buku teks sejarah aku..haha.


Ini kisah persahabatan byla kat dunia 14.
Dunia 14 : SMK Putrajaya Presint 14 (1)


30 Jan 2012
Tarikh yang takkan dapat byla lupakan. Hari ni last day fryna kat dunia 14..Fryna,jangan lupakan kitorang! Masa balik,kat pagar sekolah byla tarik beg fryna pastu suruh dia pusing belakang,tatap puas2 dunia 14. Dunia yang dia akan tinggalkan..*fryna dapat sbp kat kuantan. Byla rasa sebak gila2 . Byla tahan air mata nie..tak sanggup nak menangis depan fryna. Chira dah menangis dah.hmm sedih sangat. * farrah tak datang hari ni.

Pastu,masa dalam van byla bukak tingkap van besar2 (memang dah tau fryna jalan kat situ) masa nampak fryna byla jerit kuat2 nama dia..

Fryna!! Fryna!! Dua kali byla jerit tau... Lantak la budak2 dalam van nak cakap ape pun..

Masa jerit tu memang dah sebak dah..Pastu byla babai fryna untuk kali terakhir. selamat tinggal fryna.. Aku doakan semoga kau berjaya kat sane nanti.


Sekian,terima kasih..
Thanks sudi baca luahan hati ni.

Hargai lah sahabat masing2 okey,
sahabat sejati memang sukar dicari..


Bila dah dapat,korang memang patut hargai and bersyukur kepada Ilahi sebab kurniakan insan bergelar sahabat.


No comments:

Post a Comment